Kontingent

Nedenstående kontingentsatser er gældende for sæsonen 2018/2019. Kontingentet er inkl. bolde med mindre andet er angivet. Starter du først midt i sæsonen, vil dit kontingent selvfølgelig blive reduceret tilsvarende.

Grundkontingent ungdom

Kr. 150,-

U9/Miniton

Kr. 400,-

Talenttræning fredag inkl. styrke- og stabilitetstræning

Kr. 750,-

Talenttræning mandag

Kr. 650,-

Turneringstræning onsdag eller fredag

Kr. 600,-

Seniortræning

Kr. 3.100,- inkl 1 spillertrøje

Seniortræning (studerende)

Kr. 2.500,- inkl 1 spillertrøje

Seniortræning (ungdomsspillere)

Kr. 1.350,- inkl 1 spillertrøje

Veterantræning

Kr. 1.700,- inkl 1 spillertrøje

Ældrebadminton 1 gang om ugen

Kr. 500,-

Ældrebadminton 2 gange om ugen

Kr. 800,-

Baneudlejning

Kr. 3.000,- ekskl. bolde

Herudover opkræves der spillerlicens til alle turneringsspillere der spiller på hold i Serie 1 eller derover. Licensen opkræves af Badminton Danmark sidst på sæsonen og er pt. på kr. 100,- til og med Kredsserien og kr. 350,- for Danmarksserien og opefter.

Veteraner og motionister som ikke betaler veteran- eller seniorkontingent, men som stadig ønsker at træne/spille enten onsdag eller fredag aften betaler kr. 25,- pr. gang + bolde. Ligeledes betales kr. 25,- pr. holdkamp der deltages i.

Betalingsbetingelser

Kontingent og øvrige skyldige beløb til klubben skal betales med minimum 14 dages varsel. Overholdes betalingsfristen ikke, udsendes først en rykker med ny frist på 14 dage. Betales stadig ikke, tilskrives rykkergebyr på kr. 100,- med ny endelig frist på 14 dage. Betales denne ikke, udmeldes medlemmet automatisk af klubben og kan derfor ikke længere deltage i træning, holdkampe, stævner osv. for klubben før det skyldige beløb inkl. rykkergebyr er betalt.

Youth Badminton Acdemy Fyn

Trustpilot